Smartphone fotografie cursus

Fotograferen kan iedereen, want wie heeft er tegenwoordig geen telefoon met een camera.

Het voordeel is dat je dus altijd je camera bij je hebt. Maar wat kan je nu eigenlijk wel en niet met de camera van je smartphone? Elke camera heeft zijn voordelen en zijn nadelen, als je fanatiek bezig gaat met fotograferen is het belangrijk om te ontdekken welke beperkingen en mogelijkheden je apparatuur heeft. Dat geld natuurlijk ook voor smartphone fotografie.

Maar naast de smartphone, zijn er tegenwoordig een legio aan toebehoren welke technische beperking voor je kunnen oplossen. Denk aan de kleine standaards om de smartphone neer te zetten, maar ook aan de drones waarmee je met je smartphone van verschillende hoogtes kunt fotograferen.

De belangrijkste aanvulling denk ik zijn de kleine opzet objectieven voor de Smartphone. Deze kleine objectieven geven je een oneindige mogelijkheid om snel mooie beeldeffecten te kunnen genereren.

Daarnaast heeft smartphone fotografie een groot voordeel door de bewerkingssoftware welke je tegenwoordig onbeperkte mogelijkheden kan bieden als het gaat om nabewerken.

Dit alles kan je natuurlijk zelf gaan ontdekken, maar een cursus smartphone fotografie helpt je snel op pad. Misschien leuk om eens aan te denken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.